Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj görmek

Rüyada kürtaj görmek

Rüyada kürtaj görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada zorla kürtaj olmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj masası görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj olacağını görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek her daim temkinli olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj olan birini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments