Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olan birini görmek

Rüyada kürtaj olan birini görmek

Rüyada kürtaj olan birini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kötü yollara gireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj olan birini gördüyseniz:

  • Kullandığınız yol, seçtiğiniz yöntem veya seçeneklerinizi değerlendirme biçiminiz fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kürtaj görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olacağını görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmamak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments