Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmak

Rüyada kürtaj olmak

Rüyada kürtaj olmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayır vereceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olmak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek onunla mutlu bir yuva kuracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zorla kürtaj olmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, ömrün uzun olmasına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj olamamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kürtaj olmak hayırlı işe, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ömür boyu başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments