Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmadığını görmek

Rüyada kürtaj olmadığını görmek

Rüyada kürtaj olmadığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, helal kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olacağını görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj bebek görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments