Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulur.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kürtaja gitmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olacağını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments