Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıracağını gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada kürtaj olmak istemek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olacağını görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj olmak işlerin yoluna sokulacağına, büyük işlere imza atacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kürtaj görmek rahat edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine yorulur.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments