Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtajdan vazgeçmek

Rüyada kürtajdan vazgeçmek

Rüyada kürtajdan vazgeçmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çeşitleneceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek başarılı adımlar atacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada zorla kürtaj olmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj bebek görmek mallarının artacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments