Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek çok hayırlı işlere gireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek zenginlik sahibi olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kürtaj olmak istemek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments