Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olacağını görmek

Rüyada kürtaj olacağını görmek

Rüyada kürtaj olacağını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada kürtaj olacağını gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, önemli yerlere geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments