Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada zorla kürtaj olmak bolluk içine olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak hırpalanacağına, darp edileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, namaz kılacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet eder.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet eder.

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek yeni şeyler deneneceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hedeflerini tutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments