Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kürtaj olan birini görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olamamak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olmamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, işinin başına geçeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj olmak istemek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments