Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj yapıldığını görmek

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek şan şöhret kazanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kürtaj yapıldığını gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olmamak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, düzenin kurulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaja gitmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, onu borçtan kurtaracağına alamet eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek insanları sakinleştireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments