Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kurşun yarası görmek

Rüyada karnında kurşun yarası görmek

Rüyada karnında kurşun yarası görmek kalkınacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulur.

Rüyada karnında kurşun yarası gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak çaresiz durumlarda kalacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla yaralanmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments