Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla yaralandığını görmek

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, güzellik ve hayır geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla yaralandığını gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak eğlenceli günler geçirileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments