Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, dünya malına kavuşulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, esenleyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşunlanmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, dünyasının iyileşmesine alamet etmektedir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşun yemek işlerin düşeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtına kurşun yemek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında kurşun görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments