Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, deşarj olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kısmetinizin açılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, büyük takdir toplanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments