Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, satışların düşeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek kazalardan, belalardan korunacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağa yediğini görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Rüyada havuzda kurbağa görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işarettir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tane kurbağa görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments