Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane kurbağa görmek

Rüyada bir tane kurbağa görmek

Rüyada bir tane kurbağa görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına inanılır.

Rüyada bir tane kurbağa gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Rüyada bir tane kurbağa görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada iki tane kurbağa görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine inanılır.

Rüyada fare ve kurbağa görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada pembe kurbağa görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hırpalanacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kurbağa görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı kurbağa görmek farklı kişilerle tanışacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada su ve kurbağa görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kurbağa görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments