Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda kurbağa görmek

Rüyada havuzda kurbağa görmek

Rüyada havuzda kurbağa görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kötü haberlerin alınacağına, bereket ve zenginlik olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada havuzda kurbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada havuzda kurbağa görmek yeni çalışmalara girişileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, içinin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağa ezmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok kurbağa görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kurbağa görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda kurbağa görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada pembe kurbağa görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, insan sevindireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments