Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, keyfe kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yanlış seçimler yapacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek acılarını dindireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine işaret eder.

Rüyada kurbağa yediğini görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada birinin pişmiş et yediğini görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancı arttıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments