Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa yediğini görmek

Rüyada kurbağa yediğini görmek

Rüyada kurbağa yediğini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kırgınlık yaşanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek hastalıkların kalmayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağa yediğini görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada elinde kurbağa görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, tabiatı kötü olan kişiye alamet eder.

Rüyada kurbağaya basmak mutluluk ve başarı getireceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulur.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek fakirlikten kurtulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, dedikoduya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments