Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin köprüden atladığını görmek

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına inanılır.

Rüyada birinin köprüden atladığını gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada köprüden atlamak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak hayattan bıkmasına neden olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Rüyada köprü atlamak üzüntülü haberler alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada köprüden atladığını görmek herkesin yardımına koşacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada köprüden denize atlamak kötü bir habere veya tehlikeye, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden suya atlamak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada tahtadan köprü görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments