Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden suya atlamak

Rüyada köprüden suya atlamak

Rüyada köprüden suya atlamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, güven kaybı yaşanacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada köprüden suya atlamak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada köprüden suya atlamak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek tabir olunur.

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada köprüden atladığını görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Rüyada köprüden denize atlamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevilen bir dostun geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada köprü atlamak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada köprüden atlamak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada su üstünde köprü görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancının hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments