Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü atlamak

Rüyada köprü atlamak

Rüyada köprü atlamak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada köprü atlamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada köprüden atladığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada köprü atlamak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden suya atlamak sevinçli ve güzel haberler alacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden atlamak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada köprüden denize atlamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada köprü altından geçmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments