Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan köprü görmek

Rüyada tahtadan köprü görmek

Rüyada tahtadan köprü görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına inanılır.

Rüyada tahtadan köprü gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada tahta köprü görmek kafasının da rahat edeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada tahta asma köprü görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada tahtadan köprü görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski tahta köprü görmek çözüm yolları bulamayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada tahta köprüde yürümek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta köprüden geçmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada taştan köprü görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada köprü olmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, geçim derdi yaşamayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments