Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden atlamak

Rüyada köprüden atlamak

Rüyada köprüden atlamak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Rüyada köprüden atlamak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada köprü atlamak hastalıkların iyileşeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada köprüden suya atlamak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada köprüden denize atlamak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprüden atladığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada köprüden atlamak takdir toplayacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada köprü altı görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments