Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprüsünden atlamak

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarından arınacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ona şifa olmayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına inanılır.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsü görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments