Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden atladığını görmek

Rüyada köprüden atladığını görmek

Rüyada köprüden atladığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalettir.

Rüyada köprüden atladığını gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Rüyada köprüden atladığını görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına işarettir.

Rüyada köprüden suya atlamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Rüyada köprü atlamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden denize atlamak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden atlamak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada köprüden çıkmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments