Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden denize atlamak

Rüyada köprüden denize atlamak

Rüyada köprüden denize atlamak zahmetli bir işin sona ereceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden denize atlamak gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada köprüden denize atlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada köprü atlamak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin köprüden atladığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet eder.

Rüyada köprüden suya atlamak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada köprüden atladığını görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden atlamak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments