Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koluna dokunmak

Rüyada birinin koluna dokunmak

Rüyada birinin koluna dokunmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin koluna dokunmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada koluna dokunmak uzun yıllar yaşayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada birinin koluna dokunmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, isteklerini yerine getireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada birinin kalbine dokunmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeklik organına dokunmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok zengin olacağına, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada denize dokunmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments