Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kar dokunmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak hayatının bir anda renkleneceğine, beklentilerine ulaşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, ağzının tadının bozulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada hamile karnına dokunmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments