Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kalbine dokunmak

Rüyada birinin kalbine dokunmak

Rüyada birinin kalbine dokunmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yüklü siparişler alacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinin kalbine dokunmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada birinin kalbine dokunmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sağlığının yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kalbine bıçak saplamak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kalbi görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, güzel günler görüleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbi delik görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada kalbini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada kalbinin durması görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kalbinde kurşun görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kalbi görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments