Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik organına dokunmak

Rüyada erkeklik organına dokunmak

Rüyada erkeklik organına dokunmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, zafer elde edeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organına dokunmak gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada erkek organına dokunmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeklik organına dokunmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kadın organına dokunmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dokunduğunu görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada erkek eline dokunmak kişinin geri planda kalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak gelişmelerin olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak hakkını savunamayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments