Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek bir süre belini doğrultamayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bekârlığına da veda edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada dokunduğunu hissetmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına inanılır.

Rüyada birinin öldüğünü hissetmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada acıyı hissetmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarıldığını hissetmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya rivayet etmektedir.

Rüyada cinlerin geldiğini hissetmek iş değişikliğine gidileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak hissetmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments