Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna dokunmak

Rüyada koluna dokunmak

Rüyada koluna dokunmak umutlarını kaybedeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dokunmak gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada birinin koluna dokunmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dokunmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına yorulur.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırta dokunmak ailesini de mutlu edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek eline dokunmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret eder.

Rüyada boynuna dokunmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada bacak dokunmak husumetlerin başgöstereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments