Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize dokunmak

Rüyada denize dokunmak

Rüyada denize dokunmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize dokunmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada deniz suyuna dokunmak sorunların yakında son bulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize dokunmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada güneşe dokunmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, çıkmaza gireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Rüyada omzuna dokunmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada balıklara dokunmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadına dokunmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkek eline dokunmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments