Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı ruj aldığını gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek başarıyla geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ruj aldığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı ruj almak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, aile içinde saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yeni bir eve taşınacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, para kazanmaya başlayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ruj satın almak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments