Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kilo verdiğini görmek

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kilolu görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek kendisine olan güveninin azalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, kötü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kilo ölçmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, iş yeri sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kilolu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments