Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilo ölçmek

Rüyada kilo ölçmek

Rüyada kilo ölçmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada kilo ölçmek gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kilo ölçmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilosunu ölçmek aile içinde husumet gelişeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret eder.

Rüyada yol ölçmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada metre ölçmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada pencere ölçmek rahat nedir öğreneceğine, şansın kaçacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada evi ölçmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzunluk ölçmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments