Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, gülmeye hasret kalacağına, anne duasının açılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kilosunu tartmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada kilolu görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada kilosunu ölçmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments