Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kilolu görmek

Rüyada kendini kilolu görmek

Rüyada kendini kilolu görmek zenginliği bulacağına, patron koltuğunda oturacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına inanılır.

Rüyada kendini kilolu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kilo tartmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada kilo alan birini görmek sevindirici haberler alınacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, işyerini kapatacağına işaret eder.

Rüyada kilodunu çıkarmak rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çok kilolu görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilolarca altın görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments