Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, hikmet sahibi olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulur.

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments