Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kilolu görmek

Rüyada sevgiliyi kilolu görmek

Rüyada sevgiliyi kilolu görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, zor günlerin sona ereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kilolu gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada sevgiliyi kilolu görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, onlara sanat öğreteceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments