Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kilo almış görmek

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kilo almış gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, para pul sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kilo almış görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, konferans ve seminerlere katılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada birini kilo almış görmek geçiminin zor hale geleceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilo almış erkek görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilo almış birini görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini çok kilo almış görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments