Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek zengin için yoksulluğa, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek hastalıklarının iyileşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hedeflerine ulaşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gıybet edeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments