Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının kilo aldığını görmek

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek yönetici olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Rüyada yakınının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yeni işlere girişileceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada kilo aldığını görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments