Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanın kilo aldığını görmek

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, geçiminin zorlaşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, önemli atılımlar yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanın kilo aldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, geleceğin güzel olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments