Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işinin ehli olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek çok dikkat çekeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kötü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek şansın ve kısmetin açılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, ilerleyemeyeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilo aldığını görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, güzel fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments