Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, zor durumların biteceğine, şansın kapanacağına delalet eder.

Rüyada birinin kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işine dört elle sarılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kelepçe görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçeden kurtulmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kelepçe takılmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kelepçeli görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada silah ve kelepçe görmek işlerinin kötüleşeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments