Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe görmek

Rüyada kelepçe görmek

Rüyada kelepçe görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kelepçe gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada elinde kelepçe görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada eşini kelepçeli görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada birini kelepçeli görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kelepçeden kurtulmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçe taktığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments